LEDlife T5-SMART29 HF - Erstatter 8W HE rør, 5W LED rør, 28,8 cm

LEDlife T5-SMART29 HF - Erstatter 8W HE rør, 5W LED rør, 28,8 cm ledlife

LEDlife T5-SMART29 HF - Erstatter 8W HE rør, 5W LED rør, 28,8 cm

5W LED T5 rør, som direkte erstatter 8W HE rør, uden ombygning.

Bemærk dette rør virker kun med 8W HE ballaster.

Check derfor om dit armatur har ballast af typen 8W HE.

Intelligente ballaster virker ikke med LED rør. Brug da i stedet T5 rør med ekstern driver.


Data om produktet:

5W LED T5-rør - Der erstatter 8W traditionelt lysstofrør på 28.8 cm. Dette intelligente LED-rør er et effektivt og energibesparende alternativ til konventionelle lysstofrør.

Tilsluttes til Ballast forsyning: Røret kan tilsluttes den eksisterende ballastforsyning, hvilket gør installationen nem og hurtig.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 560 lumens og en bred spredning på 140 grader, sikrer LEDlife T5-SMART29 HF en jævn og lysende fordeling af lyset. Dette sikrer et klart og godt oplyst rum.

Høj lyskvalitet: Produktet leverer en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer, at farverne gengives ægte og naturligt, hvilket er ideelt til at skabe en behagelig belysning i ethvert rum. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at imødekomme de fleste behov.

Dæmpbar: LEDlife T5-SMART29 HF-røret er også dæmpbart, hvilket betyder, at du nemt kan justere lysstyrken efter behov. Dette giver dig fuld kontrol over belysningen og skaber en fleksibel atmosfære.

Lang levetid og holdbarhed: Ved at bruge LED af højeste kvalitet garanteres lang og sikker drift op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Med en professionel og driftssikker driver samt effektiv køling, påvirkes levetiden for hele produktet positivt. Dette betyder, at du kan nyde godt af pålidelig belysning i mange år.

Kulør på lyset:

LEDlife T5-SMART29 HF-røret findes i følgende kulør:

Varm hvid (3000K): Den varme hvide kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys er med til at skabe en hyggelig stemning, hvor man kan slappe af og nyde belysningen.

Dimensioner og beskyttelse:

Dimensioner: LEDlife T5-SMART29 HF-røret har målene 288 x Ø19 mm, hvilket gør det let at installere i forskellige typer armaturer og lamper.

IP20: Røret har en beskyttelsesgrad på IP20, hvilket gør det modstandsdygtig over for støv og mindre partikler. Det er dog ikke vandtæt og skal derfor bruges indendørs eller i tørre omgivelser.

3049 (LL.T5HE-288-8W)

  • Varm
  • Dæmpbar
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa
Lysstyrke560 lumens
Spredning140 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
FatningT5 / G5 rør
Højde288 mm.
Diameter19 mm.
MaterialeAluminium+PVC
Forbruk og spenning
SpændingBallast
Forbrug5 W
Erstat8 W
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.