LEDlife hvid skinnespot 30W - 130lm/w, RA90, 3900lm, Flicker free, 3-faset

LEDlife hvid skinnespot 30W - 130lm/w, RA90, 3900lm, Flicker free, 3-faset ledlife

LEDlife hvid skinnespot 30W - 130lm/w, RA90, 3900lm, Flicker free, 3-faset

Elegant LED skinnespot i hvidt hus til 3-faset skinnesystem med indbygget driver i selve spotten.

130lumen / Watt.
RA > 90.


Passer til standard 3-faset (4 wire) skinner, samt Global skinner og IKEA Skeninge.


Varm hvid (3000K), der er perfekt til de fleste butikker.


Effektivitet og Kvalitet i Ét

Med en imponerende kombination af 30W LED, der effektivt erstatter en traditionel 85W pære, tilbyder denne skinnespot en exceptionel lysstyrke på 3900 lumens. Dette gør den til den ideelle løsning for dem, der søger kraftfuldt lys med lavt energiforbrug. Produktet skal tilsluttes en 230V forsyning, hvilket gør installation og brug nem og ukompliceret.

Fremragende Lyskvalitet

Denne skinnespot sikrer en ekstra høj lyskvalitet med en RA-værdi på mellem 90-95. Denne kvalitet garanterer et levende og naturligt lys, der med lethed bringer alle farver til live. Det gør lampen ideel til situationer, hvor detaljer er essentielle, såsom i butikker, gallerier eller professionelle arbejdsmiljøer.

Lampen er designet med flicker free teknologi, hvilket betyder, at den er særligt velegnet for personer eller dyr, der er følsomme over for flimrende lys. Det gør den også perfekt til brug i professionelle foto- og videooptagelser, hvor konsistent belysning er kritisk.

Lang Levetid og Driftssikkerhed

Ved at benytte LED af den højeste kvalitet sikres en driftstid på op til 50.000 timer med minimalt lysfald. Dette, kombineret med en professionel og driftssikker driver samt effektiv køling, giver en lang levetid for hele produktet, hvilket gør det til et økonomisk attraktivt valg i det lange løb.

Valg af Lysfarve

Du har mulighed for at vælge mellem to forskellige lysfarver:

  • Varm hvid (3000K): Skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Perfekt til steder, hvor man ønsker et hyggeligt og indbydende miljø.
  • Neutral hvid (4000K): Ideelt for arbejdspladser, da det giver et effektivt arbejdsmiljø med lys uden blå eller gule toner, hvilket hjælper belyste objekter med at se naturlige ud.

Produktdesign og Installation

Denne skinnespot har en kompakt dimension på 170 x Ø80 mm, hvilket gør den nem at integrere i forskellige miljøer og opsætninger. Med sin integrerede lyskilde er installationen både enkel og hurtig, hvilket minimerer installationstid og -besvær.

Uanset om du opdaterer belysningen i dit hjem, kontor eller kommercielle rum, er denne LEDlife hvid skinnespot det perfekte valg for dem, der ikke vil gå på kompromis med ydeevne og kvalitet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Populære tilkøb:
- Klapper til LEDlife skinnespot - Hvid, passer til 80mm diameter LEDlife skinnespot

4562 (track.ARC.30W)

  • Varm
  • Neutral
  • 38°
  • 60°
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke3900 lumens
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
Højde170 mm.
Diameter80 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug30 W
Erstat85 W
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.