LED luplampe m/svanehals 6W - Hvid, bordlampe, klemme

LED luplampe m/svanehals 6W - Hvid, bordlampe, klemme

LED luplampe m/svanehals 6W - Hvid, bordlampe, klemme

Opdag vores alsidige luplampe – den perfekte bordlampe til enhver opgave! Den kan monteres som bordlampe med fod eller forstørrelsesbordlampe med klemme. Justerbar svanehals giver individuel belysning og forstørrelse til håndværk, læsning, tegning og mere. En stilfuld og moderne tilføjelse til ethvert rum. Forbedr dit syn og produktivitet med vores luplampe i dag!


Produktbeskrivelse

Denne LED luplampe med en svanehals er perfekt til at give ekstra belysning på arbejdspladsen. Den har en effekt på 6W, hvilket sikrer en kraftig og klar belysning. Med en lysstyrke på 480 lumens får du en stærk lyskilde, der er egnet til en række forskellige opgaver.

Det, der adskiller denne luplampe fra andre, er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne værdi sikrer, at lyset er naturligt og viser alle farverne flot og ægte. Uanset om du skal arbejde med farveskalaer, læse små tekst eller udføre finjusteringer, vil denne luplampe give dig det nødvendige lys af høj kvalitet.

Lampens dimensioner er 370 x Ø115 mm, hvilket gør den kompakt og let at placere på dit arbejdsbord. Du kan også fastgøre den til en klemme for at frigøre plads på bordpladen. Lampen har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at den er beskyttet mod faste genstande, men ikke mod vand. Derfor er det vigtigt at undgå at bruge lampen i fugtige omgivelser.

Denne LED luplampe med svanehals er ideel til brug ved skrivebordet, hobbyarbejde, læsning eller andre opgaver, der kræver nøjagtig belysning. Med dens høje lysstyrke og fremragende lyskvalitet vil den sikre, at du kan udføre dit arbejde eller hobby med præcision og komfort. Så uanset om du er professionel eller hobbybruger, vil denne luplampe opfylde dine behov for belysning.

12098 (we.60359)

Produkt data


Lys
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarNej
Lysstyrke480 lumens
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensjoner
Højde370 mm.
Diameter115 mm.
Forbruk og spenning
Forbrug6 W
EnergimærkeF (A-G)