Restsalg: LEDlife ZOLO lampe - 6W, Cree LED, sort/rosa guld

Restsalg: LEDlife ZOLO lampe - 6W, Cree LED, sort/rosa guld ledlife

Restsalg: LEDlife ZOLO lampe - 6W, Cree LED, sort/rosa guld

Flot og eksklusiv spotlampe fra LEDlifes ZOLO serie.

Enkelt design der passer perfekt til hjemmet, men også til offentlige steder som f.eks. caféer og restauranter.

Farve på hus: Sort.

Farve på reflektor: Rosa guld.

Med højkvalitets LED chip fra CREE.




Restsalg: LEDlife ZOLO lampe, 6W, Cree LED, sort/rosa guld

Denne LEDlife ZOLO lampe er et fantastisk produkt, der vil opfylde dine behov for lys i dit hjem eller på kontoret. Med en effekt på 6W er denne lampe både energieffektiv og kraftfuld. Den tilsluttes let til en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Med en lysstyrke på 600 lumens og et fokuseret lys på 45 grader, giver denne lampe et kontrolleret lys, der kan bruges til forskellige formål. Uanset om du har brug for at oplyse et bestemt område eller skabe en behagelig atmosfære, så kan denne lampe gøre det for dig. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 90-95 sikrer, at alle farver vises flot og sprudlende. Selv i krævende situationer vil denne lampe levere tilstrækkelig kvalitet.

En særlig funktion ved denne lampe er, at den er dæmpbar. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken og skabe den perfekte atmosfære, som du ønsker. Uanset om du har brug for et lyst arbejdsområde eller en behagelig dæmpet belysning, så kan denne lampe tilpasse sig dine behov.

LEDlife ZOLO lampe er fremstillet med LED af den højeste kvalitet, hvilket garanterer lang og sikker drift i op til 50.000 timer. Dette betyder, at du kan forvente en lang levetid for hele produktet. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling bidrager til at opnå denne levetid.

Lyset fra denne lampe kommer i varm hvid (3000K). Den varme kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, der skaber hygge og stemning. Uanset hvor denne lampe placeres, vil den tilføre rummet en følelse af ro og komfort.

Med dimensioner på 200 x Ø53 mm passer denne lampe til de fleste rum. Den er også udstyret med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt og bekvemt at bruge og installere.

3497 (LL.zolo.6W.bl)

  • Varm
  • Dæmpbar
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa
Lysstyrke600 lumens
Spredning45 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
Højde200 mm.
Diameter53 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug6 W
EnergimærkeE (A-G)