LEDlife 80W LED arbejdslampe - Bil, lastbil, traktor, trailer, 90° spredning, IP68 vandtæt, 10-30V

LEDlife 80W LED arbejdslampe - Bil, lastbil, traktor, trailer, 90° spredning, IP68 vandtæt, 10-30V ledlife

LEDlife 80W LED arbejdslampe - Bil, lastbil, traktor, trailer, 90° spredning, IP68 vandtæt, 10-30V

Leder du efter ekstra lys til dit køretøj?

LED arbejdslampen på 80W fra LEDlife giver et godt lys, og kan nemt monteres hvor det passer dig.

Lyset har en bred spredning på 90 grader, hvilket sikrer at lyset dækker et bredere område, end ved smallere spredning.
Dette giver et godt lys omkring køretøjet.


Lampen er lavet i aluminium, med monteringsbeslag i rustfrit stål. 

Virker med en bred spændingsflade fra 10-30V, så lampen kan bruges på både biler, både, trailere, lastbiler mm.
Leveres med DT/DTP kabel.


Uddybende beskrivelse af LEDlife 80W LED arbejdslampe

LEDlife 80W LED arbejdslampen er et kraftfuldt belysningsværktøj, specielt designet til brug i bil, lastbil, traktor og trailer. Den kan forbinde til en forsyning mellem 10 og 30 volt, hvilket gør den meget alsidig og kompatibel med forskellige køretøjer.

Denne arbejdslampe har en imponerende effekt på 80 watt, hvilket sikrer en stærk og klar belysning selv under vanskelige forhold. Med en lysstyrke på 5200 lumens kan den nemt oplyse større områder, hvilket gør den ideel til brug på byggepladser, landbrugsmaskiner eller andre steder, hvor det er nødvendigt med et kraftigt lys.

En af de attraktive funktioner ved LEDlife 80W LED arbejdslampen er dens 90 graders spredning, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du får en bred belysning over et stort område, hvilket er ideelt, når du har brug for at arbejde effektivt og sikkert.

Med dimensionerne Ø178 mm er denne LED arbejdslampe kompakt og nem at montere på dit køretøj. Den er IP68 vandtæt, hvilket betyder, at den er fuldstændig beskyttet mod indtrængning af vand og støv. Dog kan den ikke tåle at ligge under vand i længere tid.

LEDlife 80W LED arbejdslampen kommer med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at købe eller udskifte lyspærer. Den er klar til at blive brugt så snart den er tilsluttet til den rigtige strømforsyning.

Med LEDlife 80W LED arbejdslampen får du en pålidelig og holdbar belysningsløsning til dit køretøj. Den giver et kraftigt lys og en bred spredning, så du får optimal synlighed og sikkerhed under arbejdet. Uanset om du bruger den på byggepladser, landbrugsmaskiner eller andre køretøjer, vil denne arbejdslampe være et værdifuldt tilbehør.

4661 (LL.work.80HL.flood)

LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
KulørKold hvid
Kold hvid kulør5700K
DæmpbarNej
Lysstyrke5200 lumens
Spredning90 grader
Dimensjoner
Diameter178 mm.
MaterialeAluminium+PC
Forbruk og spenning
Spænding10-30V
Forbrug80 W