Bottlelight Classic Led Varm Hvid - 26 Cm Acrylic White/Silver

Bottlelight Classic Led Varm Hvid - 26 Cm Acrylic White/Silver

Bottlelight Classic Led Varm Hvid - 26 Cm Acrylic White/Silver

Smart lampe til montering i flaske.

Passer i alle standard vinflasker og flasker hvor den indre diameter i flaskehalsen er 17-20mm.
Batteridreven og nem at bruge.
Virker med 3 x AA batterier (Alkaline eller genopladelige).
Lyser i 100-120 timers på et sæt batterier.
Vandtæt - kan bruges inde og ude, også i flasker med væske.
Ideel til hjemmet, restauranter, bar og camping.

Vigtigt: Leveres uden batterier de skal bestilles separat.


Bottlelight Classic Led Varm Hvid, 26 Cm Acrylic White/Silver

Denne Bottlelight Classic er et stilfuldt og moderne LED-lys, som er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem. Med sin smukke varme hvide lysfarve og sit unikke design vil dette lys være et iøjnefaldende element i enhver indretning. Dimensionerne på 260 x Ø20 mm gør det også perfekt til at placeres i en flaske eller et glas og blive brugt som dekorativt element på f.eks. et spisebord eller en hylde.

Med en effekt på 1W og en lysstyrke på 15-40 lumens sikrer dette LED-lys en behagelig belysning af rummet. Den høje spredning på 360 grader sikrer desuden en jævn fordeling af lyset i alle retninger. Dette er ideelt, da det betyder, at lyset bliver fordelt på en naturlig og behagelig måde gennem hele rummet.

Lyskvaliteten på dette LED-lys er også høj med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger dette lys til at belyse et rum eller til at skabe stemning, kan du være sikker på, at farverne vil fremstå naturligt og levende.

En af fordelene ved dette produkt er, at det kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Uanset om du ønsker en klar og lys belysning eller en mere dæmpet og hyggelig stemning, kan dette LED-lys tilpasses til dine præferencer.

Bottlelight Classic LED kommer i en stilfuld og moderne hvid og sølv farvekombination, som passer perfekt til enhver indretning. Det kan bruges som en enkeltstående dekorationsgenstand eller i kombination med andre belysningselementer for at skabe en unik belysningseffekt i dit hjem.

Uanset om du ønsker at tilføje mere lys til dit rum eller skabe en hyggelig atmosfære, er Bottlelight Classic LED et ideelt valg. Dets høje kvalitet og alsidighed gør det til en fantastisk tilføjelse til enhver indretning.

5487 (bot.dim.ww)

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa
Lysstyrke15-40 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L80100.000 timer
Dimensjoner
Højde260 mm.
Diameter20 mm.
MaterialeABS+Aluminium
Forbruk og spenning
Forbrug1 W