V-Tac 9W LED pære - Bevægelsessensor, 200 grader, A60, E27

V-Tac 9W LED pære - Bevægelsessensor, 200 grader, A60, E27 v-tac

V-Tac 9W LED pære - Bevægelsessensor, 200 grader, A60, E27

Indbygget mikrobølgesensor.

Rækkevidde: 8 - 10 meter.

Bemærk: Pæren reagerer kun på bevægelse, når det er mørkt.



Data om produktet:

Denne V-Tac 9W LED pære er en almindelig pære med stor E27 fatning, som nemt kan erstatte en traditionel 60W pære. Den tilsluttes til en standard 230V forsyning, hvilket gør det let at installere og bruge.

Lysstyrke og spredning:

Med en lysstyrke på 806 lumens og en spredning på 200 grader, sikrer denne LED pære en jævn og bred fordeling af lys i rummet. Dette betyder, at du får en god og naturlig belysning uden mørke områder eller blænding.

Lyskvalitet:

Med en RA værdi på 80-85 kan du være sikker på at få en høj lyskvalitet med denne LED pære. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, og viser alle farver korrekt. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de fleste behov, så du kan være sikker på at få det ønskede resultat.

Lang levetid:

Ved at bruge LED af højeste kvalitet samt en professionel og driftssikker driver og god køling, kan denne LED pære forventes at have en lang levetid på op til 30.000 timer. Der er minimalt fald i lysstyrken, hvilket sikrer at pæren vil være effektiv og pålidelig i lang tid.

Kulør på lyset:

Der er mulighed for at vælge mellem to forskellige kulører på lyset. Varm hvid (3000K) giver en behagelig og afstressende atmosfære, som er perfekt til hyggelige stunder. Neutral hvid (4000K) er ideel til et effektivt arbejdsmiljø, hvor lyset er neutralt og uden blå eller gule toner, hvilket gør det nemt at arbejde med belyste emner.

Dimensioner og beskyttelse:

Denne LED pære har dimensionerne 112 x Ø60 mm og har en IP20 beskyttelsesklasse, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det er vigtigt at sikre, at pæren placeres i et passende miljø, hvor risiko for vand er minimal.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat
- EMC CE certificat

3884 (VT-2219)

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke806 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensjoner
FatningE27
Højde112 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeTermisk PVC
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug9 W
Erstat60 W
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.