3 m. USB LED strip til TV og PC - 60 LED pr. meter

3 m. USB LED strip til TV og PC - 60 LED pr. meter

3 m. USB LED strip til TV og PC - 60 LED pr. meter

3 meter LED strip til USB.

Passer perfekt til at skabe fed stemning ved pc'en, TV'et eller din Xbox/Playstation/Nintendo Switch.

Tænder og slukker sammen med enheden den tilsluttes, så du ikke behøver huske det selv.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.


Tilslutning

Dette 3 meter lange USB LED strip er designet til nem tilslutning til både TV og PC. Det kan tilsluttes til enhver standard 5V strømforsyning, hvilket gør det utrolig nemt at få det til at fungere. Du kan tilslutte det til en ledig USB-port på dit TV eller din PC, eller du kan bruge en separat USB-adapter for at forsyne det med strøm.

Kulør på lyset

Med dette produkt kan du vælge mellem to forskellige kulører: varm hvid (3000K) og kold hvid (6000K). Varm hvid vil give dig en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys. Det er med til at skabe en hyggelig stemning, perfekt til aftenhygge eller afslapning. Kold hvid giver derimod et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til specielle formål som malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

IP65 - Velegnet til udendørs brug

Dette USB LED strip er IP65-klassificeret, hvilket betyder, at det er velegnet til udendørs brug. Det tåler vandstænk og regn, så du kan bruge det til at skabe flot belysning på din terrasse, i din have eller andre udendørsområder. Du kan også bruge det indendørs, hvis du ønsker ekstra beskyttelse mod fugt eller væsker. Det er et praktisk og alsidigt produkt, der giver dig mulighed for at tilføje flot lys til enhver situation.

4683 (USB.5050-60.3m)

  • Varm
  • Kold

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Kold hvid kulør6000K
Dimensjoner
FatningLED Strip
Forbruk og spenning
Spænding5V