V-Tac opladelig bordlampe - Sort, IP20, touch dæmpbar, model mini

V-Tac opladelig bordlampe - Sort, IP20, touch dæmpbar, model mini v-tac

V-Tac opladelig bordlampe - Sort, IP20, touch dæmpbar, model mini

Sort genopladelig LED bordlampe til indendørs brug fra V-Tac.

Lampen er lavet i flot og enkelt design, der passer ind i alle rum.

Dæmpes via touch/berøring på toppen af lampen. Tryk kort for at tænde/slukke eller hold inde for at skrue op/ned for lyset.

Op til 10 timers batterilevetid, med 6-8 timers opladningstid.

Med lang batterilevetid og ingen ledninger, er V-Tacs mini bordlampe perfekt til at tage med rundt omkring.


Uddybende beskrivelse af V-Tac opladelig bordlampe, Sort, IP20, touch dæmpbar, model mini

Denne V-Tac opladelige bordlampe i sort er et praktisk og stilfuldt tilbehør til ethvert hjem. Med en effekt på 3 watt og en lysstyrke på 50 lumens er denne lampe perfekt til at skabe en behagelig belysning i ethvert rum. Den har en høj spredning på 180 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og skaber en behagelig atmosfære.

En af de store fordele ved denne lampe er dens touch dæmpbare funktion. Du kan nemt justere lysstyrken efter behov ved blot at røre ved lampens overflade. Dette gør det nemt at tilpasse belysningen til forskellige aktiviteter eller stemninger. Du kan skabe et blødt og hyggeligt lys til en afslappende aften eller et mere klart og intenst lys til at læse eller arbejde.

Med sine dimensioner på 390 x Ø105 mm er denne lampe kompakt og nem at placere på en bordplade, reol eller natbord. Den sorte farve giver et moderne udtryk og passer godt ind i de fleste indretninger.

Vigtigt at bemærke er, at denne lampe har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det er derfor vigtigt, at den ikke udsættes for vand eller fugtige omgivelser for at undgå beskadigelse.

Alt i alt er V-Tac opladelig bordlampe, Sort, IP20, touch dæmpbar, model mini et praktisk og elegant valg, når det kommer til belysning af dit hjem. Med dens justerbare lysstyrke og jævne lysspredning kan du skabe den perfekte atmosfære og minimere øjenbelastning. Den kompakte størrelse gør det nemt at placere den på din foretrukne placering, og den sorte farve passer godt ind i de fleste indretninger. Vær dog opmærksom på ikke at udsætte lampen for vand eller fugtige omgivelser for at sikre dens optimale funktion.

5633 (VT-7703.black)

V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa
Lysstyrke50 lumens
Spredning180 grader
Dimensjoner
Højde390 mm.
Diameter105 mm.
Forbruk og spenning
SpændingsintervalAC:200-240V
Forbrug3 W