LEDlife 11W/m sidelys LED strip - 5m, IP65, 24V, 120 LED pr. meter

LEDlife 11W/m sidelys LED strip - 5m, IP65, 24V, 120 LED pr. meter ledlife

LEDlife 11W/m sidelys LED strip - 5m, IP65, 24V, 120 LED pr. meter

5 meter 24V IP65 sidelys LED strip.

LED strip hvor dioderne er placeret i siden.

Kan med fordel bruges til f.eks. effektbelysning af glasmontre til udstilling, under hylder eller til skilte.
LED strippen kan også bruges til indirekte lyseffekter, hvor almindelig LED strip ikke ville have samme effekt.


Produktbeskrivelse

LEDlife 11W/m sidelys LED strip er en højtydende lysstrimmel, der er perfekt til både indendørs og udendørs brug. Med en længde på 5 meter og mulighed for tilslutning til en 24V forsyning, kan denne LED strip lyse op i ethvert rum eller udendørsområde.

Med en effekt på 11W er denne LED strip energieffektiv og har en lysstyrke på 800 lumens. Den har også en bred spredningsvinkel på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og en behagelig belysning i hele rummet.

Denne LED strip har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at den kan vise alle farver på en flot og ægte måde og er tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov. Du kan nemt dæmpe lyset på LED strippen efter behov, hvilket giver dig kontrol over lysstyrken og atmosfæren.

LEDlife 11W/m sidelys LED strip tilbyder også muligheden for at vælge mellem to kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4500K). Hvis du ønsker en hyggelig og afstressende atmosfære, er den varme kulør perfekt. Denne varme lyskulør skaber en behagelig stemning, hvor du kan slappe af og nyde lyset. Hvis du har brug for et effektivt arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset, er neutral kulør det ideelle valg. Dette lys er naturligt og fremhæver belyste objekter på en optimal måde.

LEDlife 11W/m sidelys LED strip er også IP65 certificeret, hvilket betyder, at den er velegnet til udendørs brug. Den er vandtæt og kan modstå lette vandstænk og regn, hvilket giver dig mulighed for at bruge den i haven, terrassen eller andre udendørsområder.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

3848 (IP65.3014-120.side.24v)

  • Varm
  • Neutral
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4500K
DæmpbarJa
Lysstyrke800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensjoner
Forbruk og spenning
Spænding24V
Forbrug11 W
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.