LEDlife 100W dæmpbar strømforsyning - 24V DC, 4A, IP20 indendørs

LEDlife 100W dæmpbar strømforsyning - 24V DC, 4A, IP20 indendørs ledlife

LEDlife 100W dæmpbar strømforsyning - 24V DC, 4A, IP20 indendørs

LEDlife dæmpbar strømforsyning 100W 24V.

Dæmpbar strømforsyning i god kvalitet.

Virker til alle dæmpere - både forkant- og bagkantsdæmpere.
24V DC.
Input: 230V.
Perfekt til LED strips.
Automatisk sikring ved fejlstrøm, så den slår fra ved kortslutning, overspænding eller for meget strøm.


Dæmpbar strømforsyning til LED belysning

LEDlife 100W dæmpbar strømforsyning er designet til at levere en stabil og pålidelig strømforsyning til LED belysningssystemer. Med en effekt på 100W og en indgangsspænding på 230V kan denne strømforsyning levere en udgangsspænding på 24V DC og en strøm på 4A.

En af de vigtigste funktioner ved denne strømforsyning er dens dæmpefunktion, der giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Dette er ideelt til steder, hvor lysniveauerne skal tilpasses, såsom hjemmet, butikker eller kontorer.

Med en flicker free-teknologi, der eliminerer flimmer i lysudgangen, er denne strømforsyning velegnet til personer og dyr, der er følsomme over for flimmer. Det sikrer også, at dine foto- og videooptagelser bliver flimmerfri og af høj kvalitet.

LEDlife 100W dæmpbar strømforsyning er kompakt med dimensioner på 68 x 40 x 235 mm, hvilket gør den nem at installere og gemme væk. Den leveres med en 3 års producentgaranti, der sikrer, at du får en pålidelig og holdbar strømforsyning til dine LED-lys.

Bemærk, at denne strømforsyning kun er beregnet til indendørs brug og har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Sørg for at placere den et tørt og sikkert sted.

4364 (LL-TD100-24)

LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
DæmpbarJa
Dimensjoner
Højde40 mm.
Bredde68 mm.
Dybde235 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug100 W