V-Tac 20W LED væglampe - Grå, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac 20W LED væglampe - Grå, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac

V-Tac 20W LED væglampe - Grå, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Kommer med 5 års begrænset garanti. V-Tac 20W LED væglampe er et højtydende LED produkt, der giver et stærkt lys med høj lysstyrke på 1000 lumen.

Det har en høj spredning på 110 grader, som sikrer en jævn fordeling af lyset og en høj RA værdi på 80-85, som sikrer et naturligt lys og flot og ægte farvegengivelse.

Produktet er lavet med en professionel og driftssikker driver og god køling for at opnå en lang levetid med en forventet driftstid på 30.000 timer.

Der er to kulørsvarianter, vælg imellem Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K).

Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære, mens neutral hvid giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø.

Den har også en IP65 klasse, der gør den velegnet til udendørs brug og tåler vandstænk og regn.

Den kommer med 5 års begrænset garanti og har dimensionerne 319 x 170 x 114 mm.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 20W LED væglampe er ideel til udendørs brug takket være dens IP65-vurdering, hvilket betyder, at den er stænksikker og kan tåle regn. Lampen kommer med en inkluderet lyskilde og fungerer med en standard 230V strømforsyning.

Med en effekt på 20 watt og en lysstyrke på 1000 lumen, er denne væglampe i stand til at levere et klart og kraftigt lys, der lysner området omkring den. Med en bred spredning på 110 grader sikrer lampen en jævn fordeling af lyset og vil derfor dække et større område end traditionelle væglamper.

Lyskvaliteten på denne væglampe er af højeste kvalitet med en RA-værdi på 80-85. Det sikrer, at alle farver vises korrekt og naturligt, hvilket er vigtigt for visuel æstetik og farvegenkendelse. Denne lyskvalitet opfylder de flestes behov og kan anvendes både indendørs og udendørs.

Takket være brugen af LED af høj kvalitet kan denne væglampe forventes at have en lang og sikker levetid på op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Dette er muliggjort af en pålidelig driver og en effektiv kølesystem, der sikrer, at lampen fungerer optimalt i lang tid.

Kulør på lyset

Du kan vælge mellem to forskellige kulører, afhængigt af dine præferencer og behov. Varm hvid (3000K) giver et behageligt og afslappende lys, der skaber en hyggelig atmosfære. Denne kulør er ideel til afslapning og hygge om aftenen. Neutral hvid (4000K) er perfekt til et effektivt arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner. Dette sikrer, at belyste genstande vises naturligt og i deres rigtige farver.

Dimensionerne på denne væglampe er 319 x 170 x 114 mm, hvilket gør den passende til de fleste vægoverflader. Den kan nemt monteres udendørs, og dens vandtætte konstruktion sikrer pålidelig og sikker brug i alle vejrforhold.

Samlet set er denne V-Tac 20W LED væglampe et pålideligt valg til udendørs belysning. Den kombinerer kraftig lysstyrke, jævn spredning og høj lyskvalitet for at opfylde de flestes behov. Med en lang levetid og holdbar konstruktion er denne væglampe et godt investering for at opnå optimal belysning i udendørsområder.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

2967 (VT-8055)

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke1000 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensjoner
Højde170 mm.
Bredde319 mm.
Dybde114 mm.
Forbruk og spenning
SpændingsintervalAC: 100-240V
Forbrug20 W
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.