V-Tac 10W LED projektør - Arbejdslampe, rød, udendørs

V-Tac 10W LED projektør - Arbejdslampe, rød, udendørs v-tac

V-Tac 10W LED projektør - Arbejdslampe, rød, udendørs

Rød10w projektør, der har en lysstyrke på 850 lumens - 33% mere lys en standard 10w LED projektør!
Perfekt til belysning af haven, indkørslen eller lignende.


Udendørs rød V-Tac 10W LED projektør - den perfekte arbejdslampe

Denne udendørs V-Tac 10W LED projektør er den ideelle arbejdslampe til dig, der har brug for effektiv belysning i en rød farve. Med en effekt på 10W er denne projektør både kraftig og energibesparende.

Projektøren tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og hurtig. Med en høj spredning på 110 grader sikrer projektøren en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til udendørs brug.

Dimensionerne på projektøren er 112 x 110 x 22 mm, hvilket gør den kompakt og let at håndtere. Du kan nemt transportere den til forskellige arbejdspladser, og dens robuste design gør den modstandsdygtig over for slag og stød.

Projektøren har en IP65 klassificering, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk samt regn. Dette gør den perfekt til brug på byggepladser, i haven eller andre udendørsområder, hvor der er behov for ekstra belysning.

Denne V-Tac LED projektør kommer med en integreret lyskilde, som gør det let at installere og bruge. Du skal blot tilslutte den til en strømkilde, og så er den klar til at lyse op. Lyskilden er af høj kvalitet og giver et klart og kraftigt lys, der varer i mange timer.

Kort sagt er denne V-Tac 10W LED projektør en pålidelig og holdbar løsning til udendørs belysning. Med dens kompakte størrelse og robuste design er den let at håndtere og kan nemt transporteres til forskellige arbejdspladser. Den røde farve gør den velegnet til signalering eller fokusområder. Så uanset om du har brug for ekstra arbejdslys eller ønsker at oplyse et udendørs område, er denne V-Tac projektør et perfekt valg.


Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

3036 (VT-4011.bl.red)

  • Rød
  • Ikke dæmpbar
  • Sort
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
KulørRød
DæmpbarNej
Spredning110 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensjoner
Højde110 mm.
Bredde112 mm.
Dybde22 mm.
MaterialeAluminium
Forbruk og spenning
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 200-240V
Forbrug10 W
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.