LEDlife grå skinnespot 31W - Philips COB, Flicker free, RA90, 3-faset

LEDlife grå skinnespot 31W - Philips COB, Flicker free, RA90, 3-faset ledlife

LEDlife grå skinnespot 31W - Philips COB, Flicker free, RA90, 3-faset

LED skinnespot i grå hus til 3-faset skinnesystem.

Flicker free - Lyset er uden flimmer.

100 lumen / Watt.

Højeste lyskvalitet med RA >90.

Med højkvalitets Philips COB LED chip.

Passer til standard 3-faset (4 wire) skinner, samt Global skinner og IKEA Skeninge.

Spredning: 38 grader.

Varm hvid (3000K) der er perfekt til butik.


31W LEDlife grå skinnespot, Philips COB, Flicker free, RA90, 3-faset

Dette LEDlife grå skinnespot er et kraftfuldt belysningsprodukt med en effekt på 31W, der erstatter den traditionelle 85W pære. Det betyder, at du kan opnå samme lysstyrke, men med langt mindre energiforbrug og dermed også en mindre belastning på miljøet. Skinnespottet er designet til at blive tilsluttet til en standard 230V forsyning, hvilket gør det nemt at integrere det i eksisterende belysningssystemer.

Med en lysstyrke på 3000 lumens kan dette skinnespot skabe en behagelig og veloplyst atmosfære i ethvert rum. Men det er ikke kun mængden af lys, der er imponerende. Dette LEDlife skinnespot leverer også en ekstraordinær lyskvalitet med en høj Ra-værdi på 90-95.Høj Ra-værdi sikrer, at farver vises korrekt og naturligt, hvilket er vigtigt, når man skal fremhæve nuancer og detaljer.

Et af de store fordele ved dette skinnespot er, at det er flicker free, hvilket betyder, at det ikke producerer det irriterende flimmer, som kan være generende for både dyr og personer. Dette gør det også velegnet til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, hvor der kræves en stabil og konstant lysstrøm.

For at sikre lang og pålidelig drift er dette LEDlife skinnespot produceret med de bedste materialer og moderne teknologi. LED-levetiden forventes at være op til 50.000 timer, hvilket betyder, at du kan nyde godt af den høje lyskvalitet i mange år uden at skulle skifte pære. Ydermere er dette skinnespot udstyret med en driftssikker driver og effektiv køling, der sikrer minimalt fald i lysstyrke.

Produktet fås i to forskellige kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid skaber en hyggelig og afstressende atmosfære, hvorimod neutral hvid er ideel til effektive arbejdsmiljøer, hvor belyste emner skal fremstå naturlige og uden farvetoner. Skinnespottet har en dimension på 155 x Ø100 mm og leveres med en integreret lyskilde, der er nem at installere.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

3471 (track.PHI.31W.grey)

  • Varm
  • Neutral
  • 38°
  • Grå
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke3000 lumens
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
Højde155 mm.
Diameter100 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug31 W
Erstat85 W
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.