Restsalg: LEDlife ZOLO pendel lampe - 12W, Cree LED, hvid/sølv, m. 1,2m ledning

Restsalg: LEDlife ZOLO pendel lampe - 12W, Cree LED, hvid/sølv, m. 1,2m ledning ledlife

Restsalg: LEDlife ZOLO pendel lampe - 12W, Cree LED, hvid/sølv, m. 1,2m ledning

Flot og eksklusiv pendel spotlampe fra LEDlifes ZOLO serie.

Enkelt design der passer perfekt til hjemmet, men også til offentlige steder som f.eks. caféer og restauranter.

Den smalle spredning på lyset, gør lampen til perfekt restaurant belysning. Lyset vil være fokuseret ned på cafe-borderne, og samtidig skabe en hyggelig atmosfære.

Lampen vil også gøre sig godt som hyggekrogs belysning i stuen eller på den overdækkede terrasse.

Farve på hus: Hvid.

Farve på reflektor: Sølv.

Med højkvalitets LED chip fra CREE.

Inklusiv 1,2 meters ledning. 



Restsalg: LEDlife ZOLO pendel lampe, 12W, Cree LED, hvid/sølv, m. 1,2m ledning

Denne LEDlife ZOLO pendel lampe er perfekt til at skabe en behagelig og afstressende atmosfære i ethvert rum. Lampen er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik, og den vil helt sikkert tilføje et stilfuldt touch til dit hjem eller kontor.

Lampen har en effekt på 12W, og den tilsluttes let til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 1200 lumens og en fokuseret lysstråle på 45 grader kan du forvente et kontrolleret lys, der ikke blænder men stadig lyser rummet op på en behagelig måde. Lyskvaliteten er ekstraordinært høj med en RA-værdi på 90-95, hvilket sikrer et levende og naturligt lys, der fremhæver alle farver på en flot og sprudlende måde. Denne høje lyskvalitet er også egnet til de mest krævende situationer, hvor farvernes nøjagtighed er afgørende.

En af fordelene ved denne pendel lampe er, at den er dæmpbar. Dette giver dig mulighed for at justere lysets intensitet efter behov og skabe den ønskede atmosfære. Uanset om du har brug for belysning i fuld styrke til at arbejde eller en mere afdæmpet belysning til afslapning, kan denne lampe opfylde dine behov.

Med brug af LED af den højeste kvalitet kan du forvente lang og sikker drift i op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Lampen er udstyret med en professionel og driftssikker driver samt en god kølingsmekanisme, hvilket forlænger produktets levetid og sikrer en pålidelig ydeevne.

Lampen leveres i en varm hvid kulør (3000K), hvilket giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning, hvor du kan slappe af og nyde dit opholdsrum.

Med dimensionerne 200 x Ø73 mm er lampen kompakt og passer godt ind i både små og store rum. Den er også udstyret med en integreret lyskilde, hvilket gør installationen endnu mere enkel og let.

3499 (LL.zolo.12W.wh.cable)

  • Varm
  • Dæmpbar
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa
Lysstyrke1200 lumens
Spredning45 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
Højde200 mm.
Diameter73 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug12 W
EnergimærkeE (A-G)