LEDlife MEGA54 LED pære - 54W, dæmpbar, mat glas, varm hvid, IP64 vandtæt, E40

LEDlife MEGA54 LED pære - 54W, dæmpbar, mat glas, varm hvid, IP64 vandtæt, E40 ledlife

LEDlife MEGA54 LED pære - 54W, dæmpbar, mat glas, varm hvid, IP64 vandtæt, E40

Perfekt til store PH lamper og Koglen, samt udendørsbelysning som gadelamper m.v.

Vi anbefaler at måle lampen, for at sikre at der er plads til pæren.

Giver god lysfordeling med LED hele vejen rundt og på toppen.

Mat glas.

 


Produktbeskrivelse

LEDlife MEGA54 LED-pæren er en kraftfuld og dæmpbar lyskilde, der er perfekt til at erstatte traditionelle pærer med højt wattforbrug. Med en effekt på 54W kan denne LED-pære erstatte en 550W pære, hvilket betyder store energibesparelser.

Pæren har en E40 fatning, som gør den kompatibel med standard lysarmaturer. Den er nem at tilslutte til en 230V strømkilde og er klar til brug med det samme.

Med en lysstyrke på 6500 lumens og en bred spredning på 360 grader, sikrer denne LED-pære en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at du får optimal belysning i alle retninger. Samtidig har pæren en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til de flestes behov og sikrer en behagelig og afstressende atmosfære.

Et af de vigtigste træk ved denne LED-pære er dens lange levetid. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, kan pæren forventes at have en levetid på op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Dette kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling sikrer en lang og pålidelig drift af produktet.

Kulør på lyset

Denne LED-pære er tilgængelig i to forskellige kulører: varm hvid (3000K) og ekstra varm hvid (2700K).

Varm hvid kulør giver en behagelig og afslappende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der medvirker til at skabe en hyggelig stemning. Denne kulør er perfekt til brug i stuer, spisestuer og soveværelser.

Ekstra varm hvid kulør giver en ekstra hyggelig og varm belysning, der minder om gammeldags glødetrådspærer. Dette udtryk kan skabe en unik og retro stemning i rummet.

LEDlife MEGA54 LED-pæren har dimensionerne 274 x Ø93 mm, hvilket gør den nem at installere i eksisterende armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

2718 (LL.MEGA54.E40.frost)

  • Varm
  • Ekstra varm
  • Dæmpbar
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
Ekstra varm hvid kulør2700K
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke6500 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
FatningE40
Højde274 mm.
Diameter93 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug54 W
Erstat550 W
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.