V-Tac 9W LED pære - Samsung LED chip, A58, E14

V-Tac 9W LED pære - Samsung LED chip, A58, E14 samsung

V-Tac 9W LED pære - Samsung LED chip, A58, E14

Flot lille E14 LED pære på 9W, der passer i næsten alle lamper, på grund af den lille størrelse.

Perfekt kombination af høj effekt og lille størrelse.

Form: A58.


Produktbeskrivelse

Denne V-Tac 9W LED pære er et fremragende valg til erstatning af traditionelle 60W pærer. Med en lille E14 fatning passer den nemt i de fleste armaturer. Det bedste ved denne LED pære er, at den er både energieffektiv og giver en flot belysning.

Effektivitet og lyskvalitet

Med en effekt på 9W erstatter denne LED pære en 60W pære, hvilket betyder, at du kan spare væsentligt på din elregning. Den ekstraordinære lysstyrke på 806 lumens sikrer, at du har en tilstrækkelig belysning i dine rum. Med en spredning på 200 grader er lyset jævnt fordelt, så du undgår mørke områder i dit lokale.

Lyskvaliteten er også bemærkelsesværdig med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset viser farver på en smuk og naturlig måde. Uanset om du bruger denne pære i køkkenet, stuen eller soveværelset, vil du få et behageligt og levende lys i dit hjem.

Lange levetid og pålidelighed

Denne LED pære er udstyret med en Samsung LED chip, der sikrer høj kvalitet og pålidelighed. Med en forventet levetid på op til 30.000 timer kan du stole på, at denne pære vil vare i lang tid. Den minimale nedgang i lysstyrken og den professionelle driver sikrer, at produktet fungerer optimalt i mange år uden behov for udskiftning.

Atmosfæreskabende belysning

Med sin varme, hvide kulør på 3000K skaber denne pære en hyggelig og afslappende atmosfære i ethvert rum. Det varme lys bidrager til en behagelig stemning, hvor du kan nyde dit ophold og slappe af.

Dimensioner og vandmodstand

Denne LED pære har dimensionerne 112 x Ø58 mm, hvilket gør den nem at montere i forskellige lamper og armaturer. Vær dog opmærksom på, at den har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor at bruge den indendørs i tørre omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

3324 (VT-269)

  • Varm
  • Ikke dæmpbar
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej
Lysstyrke806 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensjoner
FatningE14
Højde112 mm.
Diameter58 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
Forbrug9 W
Erstat60 W
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.