LEDlife 0,7W mini pære - Dæmpbar, 230V, E14

LEDlife 0,7W mini pære - Dæmpbar, 230V, E14 ledlife

LEDlife 0,7W mini pære - Dæmpbar, 230V, E14

Sød lille 0,7W kultråds LED pære.

Pæren er dæmpbar, men da forbruget kun er 0,7W, så skal der anvendes en LED dæmper.

En hyggelig lille pære til f.eks. en lysekrone eller børneværelset.


Data om produktet:

Produktnavn: LEDlife 0,7W mini pære, Dæmpbar, 230V, E14

Produktbeskrivelse: Denne LEDlife mini pære er en energibesparende løsning med et forbrug på kun 0,7W. Den er designet med en E14 lille fatning, der gør den nem at installere i forskellige lamper og armaturer. Pæren tilsluttes til en standard 230V forsyning, hvilket gør den velegnet til de fleste elektriske installationer.

Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 45 lumens og en spredning på 300 grader, sikrer denne mini pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Den høje spredning eliminerer skygger og giver en generel belysningseffekt, der er ideel til både hjemme- og arbejdsbrug.

Lyskvalitet: LEDlife mini pæren leverer høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, og det viser alle farver korrekt og levende. Denne høje lyskvalitet opfylder behovene hos de fleste brugere og garanterer en behagelig belysningsoplevelse.

Dæmpefunktion: Denne mini pære er dæmpbar, hvilket gør det muligt at justere lysstyrken efter behov. Dette er en praktisk funktion, da den giver mulighed for at skabe den ønskede atmosfære og tilpasse belysningen til forskellige aktiviteter.

Kulør på lyset: Denne mini pære fås i varm hvid (2700K). Varm hvid kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys. Denne kulør er perfekt til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet eller på et kontor.

Dimensioner: LEDlife mini pære har følgende dimensioner: 60 x Ø22 mm. Dens kompakte størrelse gør den velegnet til brug i mindre lamper, hvor pladsen er begrænset.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

2830 (LL.0.7W.mini.E14.dim)

  • Varm
  • Dæmpbar
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa
Lysstyrke45 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Dimensjoner
FatningE14
Højde60 mm.
Diameter22 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug0.7 W
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.